Karus kralı ve JustWatchUs Clanı başkanı olarak bana destek veren 81 kişi ile server kapanana kadar burdayız. beni karalama çalışmaları, seni kral yapmıcaz çabalarında olan zavallıların şimdi ki hedefi server'ı karalamak olmuş. Ama benim nasıl kral olduğum gibi server'da artan useriyle size gerekli cevabı vericek ve size ihtiyacı yok. Sizin gibi zavallılar bu serverdan temizlenirse user daha çok artar düşmez emin olun size zorla kalın diyen son isteyen istediği yere gidebilir. eğer benim krallağımdada en ufak bir adaletsizlik varsa burdaki herkes önünde perma banım atılsın. Gelelim gerçeklere hakkımda dolaşan sözde 'ben SuchAsShit ' allyden adamı atıp clandaki adamlar oyları atsın sen clanı bozup bizim clana gel demişim eğer SuchAsShit pm siyle böyle birşey yazıldıysa yarın server'ı bırakıcam.
1.Ahmet ProArmy Clanı Yani Skylightlar Seni Yüzleşmeye Çağırdığında Gelmedin
2. Allyni Oy İçin Sattın Bunu Herkes Biliyor
3.Niyetim Serveri Karalamak Olsaydı En Başından Beri Yapardım
4.Zavallı Demişsin Ya Bence O Kalkan
G*T'ünü İndir Öyle Karşıma Çık Esas Acınacak Kişi Sensin!!!
5.Nuriye Gelince Nurileri Ally Atmak İçin Alt Clanını Allyden Attın Sonra Sana Ulaşamadık Muhabbeti Sonrada Kafandan Savma Cabaları Eğerki Pelerin İçin Orada Dursaydım En Başından Beri Üst Clanda Olurdum Şunuda Unutma Bu Bir Oyun Ama Kendini Geliştir Olgun İnsan Gibi Davran Davranamıyorsanda Engin Ve Erol Abi İle Takılki Kendini Geliştir Çocuk Seni ! Adam Ol Karşıma Çık !