lütfen oranları gözden geçirin. zaten takı bolluğu var %50 bile olsa anında herkes full takı olacak.bence %10-20 arası bir oran makuldür. böylece sıfırlarında değeri düşmez ve piyasadaki fazlalıklar yanar.Bu geceki reste bile aktif edebiliriz.
moruk user ister 300 ister 15000 olsun czde hertürlü pk dönüyor şimdi sen burda dönmüyor diyemessin bu birPanelde 15k user gösterilen panelde 300 kişinin oyuna göre apar topar +1 takıyı açıyorsunuz çok saçma , akşam haber veriyorsunuz anket var diye sabahına +1 getiriyorsunuz çok acemi işler yapıyorsunuz.
kardeş seni bilmem ama ben ilk günden beri pk'dayımmoruk user ister 300 ister 15000 olsun czde hertürlü pk dönüyor şimdi sen burda dönmüyor diyemessin bu bir
ikincisi anket kullanılan oy saysınıa bakınca gayet makul bir sayı yapılması gereken bir uygulama bu herkes expini tamamladı zaten pk servere döndü iyice item farkı olması lazım serverin 12.günü bilmem farkındamısın
kardeş bide şöyle bişey var adamlar forumdan duyurmadı sadece ben mesela pm geldi ordan gördüm bu kadar oyuncu kör deilya göremesin onları ilgilenmemişler şimdide kimseye suç atamazsın kaç kere pm attılarPanelde 15k user gösterilen panelde 300 kişinin oyuna göre apar topar +1 takıyı açıyorsunuz çok saçma , akşam haber veriyorsunuz anket var diye sabahına +1 getiriyorsunuz çok acemi işler yapıyorsunuz.
haklısın dostum mageler artık iş yapmaz oldu bu da mage severler için artık çok zor denge sağlanmalı asas warrior oynuyorsa mage de oynamalı bu oyunu diğer türlü olmazmagelerin beli kırıldı hocam gelin bi cz ye cıkın bakın damage yemiyo artık mele , ama mazallah icine 2 tane warior yada asas girsin 8kisi towna düsüyo. su dengeyi saglayın
güldürdün vallabiz mageler yatalak olmuşuz burda gelen geçen tek atıyo yapın yapın takıları +1 z r ye ölelim