- Konbuyu başlatan
Öncelikle TheKnightOnline ekibi merhaba. Betayı ilk günden beri oynuyorum. Bir çok bug ve sorun bildirdim ve teşekkür ederim her seferinde cevapladınız ve elinizden geldiği kadar düzenlediniz. Genel bir sorun ve öneri konusu açacağım. Bir çok user arkadaşım da bana katılacaktır. Burada yazdıklarım rakip serverlerda olup sizde olmayan şeylerdir. Sonuçta kimse '' millet girsin oyun oynasın zevk alsın bende cebimden ödeyim '' diye server açmaz. Burası bir ticaret kapısıdır sizlerde giderlerinizi karşılamak ve üstüne kar elde etmek durumundasınız.
LÜTFEN BU KONUYU DIKKATE ALINIZ VE GEREKENLERI YAPINIZ.
BENIM AKLIMA GELENLER BUNLARDIR.
KONU TÜM FORUMA AÇIKTIR, HERKES KENDINCE GÖRDÜÄžÜ EKSIKLERI BÖYLE MADDELENDIREREK BELIRTSIN HEP BIRLIKTE GELIŞTIRELIM SERVERI.
SORUN 1 : EXP KASMA REHBERI KONUNUZ ILE OYUN DÜZENI UYUŞMAMAKTA.
- Evet başlıkta belirttiğim gibi exp kasma rehberi konunuz ile server düzeni uyuşmuyor.
- Oyun tamamen CZ BORO da exp kasmaya dayalı bir sistemde.
- CZ boro hariç hiç bir mobta exp kasılmıyor.
- Officalde daha kalabalık bir user kitlesi olacagını hepimiz biliyoruz.
- Bunun beraberinde getireceği problem de cz de slotların devamlı basılacagıdır.
- Doğal olarak officalde boro da da exp kasılmicak.
ÇÖZÜM :
- Çözüm olarak alternatif exp mobları ayarlanmalı.
- Estland boss kesme dışında hiç bir işlevi olmayan bir harita.
- Estlandda bulunan PARAMUN, BRAHMAN, DARK STONE, TITAN, FALCON, CRIMSON WING, RAVEN HARPY, STONE GOLEM, GIANT GOLEM, TROLL, TROLL WARRIOR, TROLL CAPTAIN, TROLL BERSERKER slotlarında exp kasılabilmeli.
- Burada belirttiğim yaratıkların vermiş olduğu exp çok düşük
- Kesinlikle değil 83 , 80 e kasilabilecek moblar değillerdir.
- Aynı zamanda EL MORAD ve LÜFERSON da ki moblarda çok ama çok az exp vermektedir.
- Buralara da bir düzenleme yapılması zorunludur.
- Buradaki apostle, deruvish, troll, harpy slotları cazip hale getirilmelidir.
SORUN 2 : DROP Ratenin Düşük Olması
- Evet drop rate bana göre bir private servere göre myko serverlardan bile daha düşük.
- Genie ile stone goleme bıraktıgımda karakteri yaklasık 4 saatlik kasımda ve oreads oto kutu toplama ile birlikte üzerimde 10 slot sadece chitin ile doldu
- . Bunu 4-5 gece arka arkaya denedim ve aynısı oldu.
- Keza shell dropları aşırı derece de zor.
- Bosslara lafım yok bence olması gerektiği gibiler.
- Lüferson ve EL Moradda ki uruk slotlarına ve cz de beast gibi yaratıklara da buss drobu konulmalı çünkü buss kagıdı serverda ciddi anlamda para yapmaya yardımcı olmaktadır.
​ÇÖZÜM :
- Drop rate'ler biraz daha yükseltilmelidir.
- Uruk slotları ve beast gibi cz yaratıklarına buss drobu eklenmelidir.​
SORUN 3 : +9 Takılara upgrade yapılamaması.
- Abyste düşürdüğümüz +9 takılara upgrade yapılamamaktadır.
- +9 sistemi oyunda hem pazarı canlı tutar, hemde uniqsiz olarak takilabilecek en iyi takılardır.
- Aynı zamanda bu takılar upgrade edilerek 12 str + 1 hp bonus şekline gelirler ve çok iyi para yapma yollarından birisidir.
​ÇÖZÜM :
- +9 Takılar upgrade edilebilmesi gereklidir. Lütfen bu sorunla ilgilenin.
SORUN 4 : Joblardaki damage ve kitleme dengesizliği.
- Defalarca facebook üzerinden sizlere mage damage ve kitleme oranı, archery skillerinin damageleri hakkında sorunlarımı ilettim.
- Teşekkür ederim her defasında cevap verdiniz ama herhangi bir düzenleme yapılmadı hala aynı.
- Server tamamen asas ve warrior jobunun üzerine kurulu.
- Ne battle priest, ne mage staff nede archery skilleri çok ama çooook berbat haldeler.
- Mage 72 staff skilleri gerek ice gerek lr ne donduruyor nede kitliyor. Birde damageleri çok düşük.
- Keza archery 80 skili maliceli adama 2k vuruyor. Zaten o skilin normal damagesi odur.
- Archery 70 skili 300 450 arası vurmakta. Maliceli adama 700 vuramıyoruz.
- Mage 72 staff skilleri 200 vurmakta. Flame Ice ve Lr hepsi bu damagelerde.
- Battle priest damageleri iyi fakat server asas ve warrior serveri oldugu için hiç bir işlevsellikleri yok.
ÇÖZÜM :
- Mage 72 staff skillerindeki ice dondurma, lr kitleme oranı arttırılmalı. 42 stafıı donduruyor 72 dondurmuyor.
- Magelerin 72 staff skilleri olması gerektiği hale gelmelidir. Rakip serverlerinizin videolarını izlerseniz magelerin staff damagelerini 500 600 arası oldugunu çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.
- Archery 80 skili normal hali 2000-2500 arası damage vermeli.
- Archery 70 skili normal hali 550-700 arası damage vurmalıdır.
SORUN 5 : Balık Tutma Sorunu.
- Balık tutmada sadece düşen itemler War Flash ve DC Flash.
- Bu 2 drop hariç başka hiç birşey atmamaktadır.
ÇÖZÜM :
- Flash droplarına birde EXP Flash eklenmelidir. Bunlar pazarda satılıp piyasayı canlı tutar.
- Farklı droplarda eklenmelidir.
- Örneğin opal, safir, cristal, black gem gibi diğer rakiplerinizde olup sizde olmayan dropları eklemelisiniz.
SORUN 6 : Mattock ve Dropları Sorunu
- Mattock sisteminiz tamamiyle yanlış.
- Gold mine drop cıkıyor ve gold mine kırdırınca düşen itemler tamamı çöp itemler.
- Fragment çok ama çok nadir gold mine dan düşüyor.
- Gold mine çıkmasını da userler istemiyor.
- Bizlere direk olarak fragment gem opal safir gibi itemlerin düşmesini istiyoruz.
ÇÖZÜM :
- Gold mine drobu kaldırılıp onun yerine rakiplerinizde mevcut olan ve çok tutulan direk drop sistemini geri getirmelisiniz.
- Fragment ve gem oranlarını yükseltmelisiniz.
LÜTFEN BU KONUYU DIKKATE ALINIZ VE GEREKENLERI YAPINIZ.
BENIM AKLIMA GELENLER BUNLARDIR.
KONU TÜM FORUMA AÇIKTIR, HERKES KENDINCE GÖRDÜÄžÜ EKSIKLERI BÖYLE MADDELENDIREREK BELIRTSIN HEP BIRLIKTE GELIŞTIRELIM SERVERI.
Moderatör tarafında düzenlendi: