MAGE 33 SKILI ÇOK YAVAŞ. NORMALI BÖYLE DEÄžILDI. LURE YAPILMIYOR...
2 Haz 2015 Konbuyu başlatan #1 mustafaunlu90 The Knight Online Player 30 May 2015 4 0 1 33 MAGE 33 SKILI ÇOK YAVAŞ. NORMALI BÖYLE DEÄžILDI. LURE YAPILMIYOR...
2 Haz 2015 AdminCP #2 Duellona The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 26 May 2015 1,966 57 48 Merhaba Kontrol edilecektir. ilgi alakanız için teşekkürler. iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı
Merhaba Kontrol edilecektir. ilgi alakanız için teşekkürler. iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı
3 Haz 2015 Konbuyu başlatan #3 mustafaunlu90 The Knight Online Player 30 May 2015 4 0 1 33 Duellona' Alıntı: Merhaba Kontrol edilecektir. ilgi alakanız için teşekkürler. iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı Genişletmek için tıkla ... Bu kadar hızlı sorunu çözeceğinizi ummuyordum.... Gerçekten çok şaşırdım teşekkürler.
Duellona' Alıntı: Merhaba Kontrol edilecektir. ilgi alakanız için teşekkürler. iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı Genişletmek için tıkla ... Bu kadar hızlı sorunu çözeceğinizi ummuyordum.... Gerçekten çok şaşırdım teşekkürler.