30 Nis 2015 Konbuyu başlatan #1 M mrnobody The Knight Online Player 29 Nis 2015 1 0 1 Oyunda yöneticiye ulaşamadım burdan yazmak mecburiyetinde kaldım, beta serverında oynuyoruz ve exp baya zor an itibariyle exp event yapabilir misiniz?
Oyunda yöneticiye ulaşamadım burdan yazmak mecburiyetinde kaldım, beta serverında oynuyoruz ve exp baya zor an itibariyle exp event yapabilir misiniz?
30 Nis 2015 #2 sertan123 The Knight Online Player 27 Nis 2015 68 0 6 vallahi bende istedim ısrarla exp event var dedi fakat bugamı girmişti bilmiyorum kapattı tekrar açtı bu sfer düzeldi exp event yap dedigim için ban yedim ben sanırım sebebi o allah kolaylık versin diycek lafım yok
vallahi bende istedim ısrarla exp event var dedi fakat bugamı girmişti bilmiyorum kapattı tekrar açtı bu sfer düzeldi exp event yap dedigim için ban yedim ben sanırım sebebi o allah kolaylık versin diycek lafım yok
30 Nis 2015 AdminCP #3 Rey The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 13 Eyl 2014 295 6 18 Merhaba Sürekli olarak %100-%400 arası exp eventler açıktır. iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı
Merhaba Sürekli olarak %100-%400 arası exp eventler açıktır. iyi eğlenceler dileriz TheKnightOnline Takımı