Yetkililer parayı kırdı biz umurlarında değiliz tarzındaki bir zihniyette bana çok saçma geliyor hemen açıklamam gerekir ise
diyelim ki umurlarında değiliz ve bizden güzel para kazandılar, adamlar mantıksal çerçeveden bakıcak olursan şöyle düşünür. Ulan ben 2-3 bir şey düzeltiyorum bunlar daha fazla oynuyor daha fazla para yatırıyor. Az bir emek ile çok para kazanıyorum, ben bunu burda kesmem devam ettiririm'' derlerdi mantıksal çerçeveden bakıcak olursan. Kimse parasının geldiği yeri riske etmemek için onu daha olduğundan daha kötü bir duruma sokmaz.
buda şu anlama geliyor sizin söyleminizden, sizin işinize gelmeyen her şey ile yetkililer ilgilenmeli ve sizin istediğiniz gibi yapmalı.. Kusura bakmayın arkadaşlar burası Anaokulu değil sizde 3-5 yaşında çoluk çocuk değilsiniz. Biraz makul olun ve mantıklı konuşun. Eğer birisi seni dolandırdıysa bu senin suçundur. Her ne kadar bunu yapan doğru bir şey yapmamış olsada. Adam oyun içinde dolandırıcılık yaptı diyede serverdan uzaklaştırılması çok abest olur.. hatta ve hatta abeste iştigal eder. Bunun benzeri olaylar hayat içerisinde sürekli olmakta.
Dipnot: Dolandırıcılık yapan kişiyi tanımıyorum yaptığında da hak idda etmiyorum, kesinlikle etik bir davranış değil, söylemlerimden onu destekledim gibi bir düşünceye kapılmayın.