Ağlıyan sensin lan beni 2 kere kesince owwfsdsfsf diye cıglık atıp vidio koyan sensin demekki ben bu sw de cok etki yaratmışım sizler sayesinde anlıyabiliyorum saolun
Bırakma konusuna gelince senin neyinden korkucam olum verdigin komut ortada senin db attım atamadım atamadım fatih tutmadı fatihhhh A
SAD: ya bırak allah aşkına rezillik diz boyu Bak ben şunun yeminini ederim EVOOOOOOO da şahittir seni 4 kişi siz 7 kişi npt ettim gelmiş bana burda abidelik taslıyorsun o vidioda tp mage beni nereye tp ediyor iyi izle kendin vidio cekmişin biraz da sürrealist ol da gerçekleri tebrik etmeyi ögren. Ama bana iyi ders oldu bundan sonraki sw lerde oynarsam ful vidio cekicem neden biliyormusunn senin gibi gerzekler 1 2 kere kesip de götleri tavan yapmasın diye. Biz seninle coook karşılastık ve sen her zaman pk da vidio alan kişisin koysana ya o BARZOOO larda pt oldugu vidioları hadi koysana ? silmişindir dayanamayıp demi kardeş yanlıs anlama da senin götünü kaldırn şu victory clanına benzemez bizim ekip keşke bırakmasalardı da serveri seni bu kadar konuşturmazdım.. Player adamım diyor 3 w 3 atamıyor burası da ayrı bir konu demi arkadaşlar ?? ...
Sen çapında devam et o çapıda kaybetme haydee