- Konbuyu başlatan
- 27 May 2015
- 20
- 0
- 1
- 34
SOYULDUM YARDIM
Moderatör tarafında düzenlendi:
kesinlike katılıyorum.bu oyunu uskonun açıldığı zamandır oynuyorum 1 kere charım soyulmuş değil.piyasadaki hilelere inanıp indiriyolar 3-5 gün kullanıyolar.tabi hileyi yayan kişi kasmasını bekliyo kastıktan sonra charı soyuyo.başka hiçbir açıklaması yok.bide arkadaş dediği gibi başka serverlarda kullandığın id password de olabilir tabi ki ama oyun kurallarında böyle bi konuda yardım edilmiceği ve sorumluluk kabul edilmeyeceği yazıyo.genede geçmiş olsun.cana gelen chara gelsinDurduk yere kimsenin soyulacagını düşünmüyorum hile vb. programlar bilgisayarında açık kaldıysa benzeri programlar hesabını ele geçirmiş olabilir ihtimal çok uskoda veya başka serverlerda aynı ID ve ŞIFRE kullandıgınız id şifreyi kullandıysanızda soyulabilirsiniz veya facebook'ta sahte etkinlik veya knight cash kazandınız sitelerine girerek FAKE SITE dediğimiz sitelere giriş yaptıysanız soyulmuş olabilirsiniz ve bu yukarıdaki saydıklarımdan birisisiyse size yardım edecek kimse yok demektir. Geçmiş Olsun
Içimden dedimki o kadar yazdım okıcaklarını sanmam dedim ama okudugun için teşekkürler..kesinlike katılıyorum.bu oyunu uskonun açıldığı zamandır oynuyorum 1 kere charım soyulmuş değil.piyasadaki hilelere inanıp indiriyolar 3-5 gün kullanıyolar.tabi hileyi yayan kişi kasmasını bekliyo kastıktan sonra charı soyuyo.başka hiçbir açıklaması yok.bide arkadaş dediği gibi başka serverlarda kullandığın id password de olabilir tabi ki ama oyun kurallarında böyle bi konuda yardım edilmiceği ve sorumluluk kabul edilmeyeceği yazıyo.genede geçmiş olsun.cana gelen chara gelsin