- Konbuyu başlatan
öncelikle bu bi öneri konusudur. sizde fikirlerinizi paylaşın lütfen.
bundan önceki theko serverındada oynadım ve önerileri yazamıştık gmlere ancak hiç bir icraat olmamıştı ve server haliyle kapanmıştı her açılan server oyuncu çalıyordu bu sefer yanılmak istiyorum para kazanmak istiyorsanız hakkını vermeniz gerektiğini düşünüyorum şuana kadar benim kendimce gördüğüm eksiklikler bunlar.
- BDW & Chaos ödüllerinin Güncellenmesi gerekiyor bence örneğin (Random pus item master item veya uniq item atabilir.)
- 1-75 level kolaylaştırılmalı başlangıç itemleri güncellenenmeli 1 levelden 60 olana kadar ızdırap çekiliyor resmen, exp slotları boş.(apeler hariç.)
- Fragment Gem dropları güncellenmeli lechery ile arrogance arasında hiç bir fark yok diye bilirim standart itemler atıyor 200x kırdırdım 1 tane uniq alamadım 2sindende tam bir zaman kaybı oluyor ya az fragment atıp öz drop atıcak yada bu düzen devam etmeli.
- Czde adam kestikçe monsterstone-bus-bes gibi itemler düşebilir tabiki %100 şansla değil.
bundan önceki theko serverındada oynadım ve önerileri yazamıştık gmlere ancak hiç bir icraat olmamıştı ve server haliyle kapanmıştı her açılan server oyuncu çalıyordu bu sefer yanılmak istiyorum para kazanmak istiyorsanız hakkını vermeniz gerektiğini düşünüyorum şuana kadar benim kendimce gördüğüm eksiklikler bunlar.