29 May 2015 Konbuyu başlatan #1 U UlumanituKanwulF The Knight Online Player 29 May 2015 12 0 1 S.a oynadıgım karakter Asas yaş 24 Saglam fazla online kalabılıcek güzel bir team arıyorum ts olan özel mesaj yada konunun altına yorum atarak iletişime gecebiliriz
S.a oynadıgım karakter Asas yaş 24 Saglam fazla online kalabılıcek güzel bir team arıyorum ts olan özel mesaj yada konunun altına yorum atarak iletişime gecebiliriz
29 May 2015 AdminCP #2 Duellona The Knight Online Staff Yönetici The Knight Online Staff 26 May 2015 1,966 57 48 Merhaba TheKnightOnline Oyuncu Platformuna hoşgeldiniz. Forumumuzdan ve Oyunumuzda en keyifli dakikaları geçirmenizi temenni ederiz. TheKnightOnline Takımı
Merhaba TheKnightOnline Oyuncu Platformuna hoşgeldiniz. Forumumuzdan ve Oyunumuzda en keyifli dakikaları geçirmenizi temenni ederiz. TheKnightOnline Takımı
29 May 2015 #3 B baranyo The Knight Online Player 29 May 2015 3 0 1 kardeş asas team falan yok bız kuralım ıstesen oyundan falanda toplarız en azından exp clan falan benımde yaş 19 8 yıldır oynuyorum zaten oyunu
kardeş asas team falan yok bız kuralım ıstesen oyundan falanda toplarız en azından exp clan falan benımde yaş 19 8 yıldır oynuyorum zaten oyunu