- 12 Mar 2017
- 29
- 3
- 8
- 33
Gelmememi bence
aynen dostum katılıyorum full itemli kimseye karşı duramıyorum tek marifetin blink ile teleport olmak o da eğlenceli kendimi yem atıyorum sonra kaçıyorumLinen lerin yada paperlerin +9 olması bizim hp mizi 150 arttıracaktır bir değişiklik sunmuyacaktır biz magelere özellikle lr magelere bir düzenleme getirmeniz gerekiyor ne dmg vurabiliyor ne kitleyebiliyor full int oldugumuz halde özel görüşmemiz mümkün ise bu konuda bilgi paylaşımı için oyun içi TheNonStop pm
Server'a ezik havası katıyor arkadaş çok haklıbence bundan önce eski moradondan kurtulun bi
Eski BDW haritasının artıları var önünde engel var taktiksel oyunlar için geçerli ve kullanışlı bir mesele ayrıca bahsettiğiniz konunun yukarıdaki konu ile uzaktan yakından alakası yok dolayısıyla fikir ve önerilerinizi Istek ve Öneri bölümünde paylaşmanızı dilerim.bencede şu eski maradondan kurtulun artık. Bi ancak acın geerkirse oylamaya sunun. Eski bdw haritası da cok amatörce geldi. Bdw map yüzünden bdwlere giresim gelmiyo. Maradona pazara bile gitmek istemiyorum