- Konbuyu başlatan
- 26 May 2015
- 4
- 0
- 1
KAÇ GÜNDE 80 OLABILIR OYUNCULAR ?
Premium satışını desteklemek amaçlı daha zor olabilir esasında. Farm serverin hakkı verilmeli. daha zor kasmalı exp. benim düşüncem.Merhaba
Premiumsuz 2-4 Hafta süre zarfında 80 olabilirsiniz.
iyi eğlenceler dileriz
TheKnightOnline Takımı
2 - 4 haftanın üzerindede kimse kasmaz dostum bizim millet maymun iştahlı bilmiyo musunPremium satışını desteklemek amaçlı daha zor olabilir esasında. Farm serverin hakkı verilmeli. daha zor kasmalı exp. benim düşüncem.
dostum benim amacım bu değil. FARM server değil mi bu ? tamam usko kadar elbette hard farm olmaması gerek ama lvl kasmak için 2-4 hafta çok kısa geldi premiumsuz. ve premium alanlarda tabiki çok seri kasmamalı bir denge söz konusu olmalı örneğin premiumsuz 4-6 hafta premiumlu 2-4 hafta gibi. tabiki oranlara biz karışamayız ama @Newgate arkadaşımızında dediği gibi farm server isteyip, çokta kolay kasılmak item dizmek istiyoruz. çok saçma.Premiumsuz adam gece gündüz 30 gün exp kasıp 80 olcak siz premiumla 4-5 günde 80 olup aklınız sıra milletle dalga geçiceksiniz bütün isteğiniz bu.
Bunu dememin sebebi 2-4 hafta aralığına çok basit demenizdi. Kimse enayi değil artık premiumsuzlarda ardream kasıcak premiumu olanlarda birbirini kovalar artık cz de