- Konbuyu başlatan
merhabalar öncelikle bugün yaşadığım talihsiz olayı anlatmak istiyorum size 2 gün önce oyundan biriyle tanıştım CocoCavLiyo biraz muabbet ettik birbirimize ısındık aynı şehirde yaşıyomuşuz 24 yaşında bir arkadaş neyse velhasıl clanına buyur etti beni geçtim oyunda tek olduğum için muabbet exp kasma derken bu gece saat 03:25 civarlarında arkadaş bana 25 gb ye hell breaker 7 satan birini bulduğunu söyledi ve kendisindeki ve bendeki itemlerin takasını kabul ettiğini söyledi adamın bende mantıklı bulduğum için kabul ettim ve güvendim hata ettim sadece üzülüyorum oyunun daha tadını çıkaramadan böyle bişey yaşadığıma +6 lugias +6 hanguk 3 parça +7 chitin ve 250m paramı dolandırdılar birlik olup biliyorum büyük ihtimalle yetkili arkadaşlar benim hatam olduğu için herhangi bir müdahalede bulunmucaklar ama ben sadece hakkımı helal etmiyorum ve bu kişilere dikkat etmenizi istiyorum benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem gerçek arkadaşlarınız dışında kimseye güvenmeyin salak yerine konmak gerçekten kötü
altta resimlerle göstermeye çalıştım belki itemlerim geri gelmicek fakat biliyorum ki yetkili arkadaşlar konuşma loglarına bakıp durumu anlayabilirler ve bu kişilerle ilgili gerekli cezayı verebilirler tek istediğim güzel bi arkadaş ortamı bulup takılmaktı genede teşekkür ederim böyle güzel bi oyun sunduğunuz için sanırım benim için buraya kadarmış hoşçakalın.
Oyun Nick: Hardcore16
altta resimlerle göstermeye çalıştım belki itemlerim geri gelmicek fakat biliyorum ki yetkili arkadaşlar konuşma loglarına bakıp durumu anlayabilirler ve bu kişilerle ilgili gerekli cezayı verebilirler tek istediğim güzel bi arkadaş ortamı bulup takılmaktı genede teşekkür ederim böyle güzel bi oyun sunduğunuz için sanırım benim için buraya kadarmış hoşçakalın.
Oyun Nick: Hardcore16
Moderatör tarafında düzenlendi: