- Konbuyu başlatan
- 29 May 2015
- 15
- 0
- 1
Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona
Karakter hacklenmelerinde sizlere yardımcı olamıyoruz çünkü The Knight Online'da oynayan tüm oyuncular kendi karakterinden sorumludur. Internetten indirdiğiniz virüs içeren bir program yada sahte web sitelerine giriş yaparak karakterinizin bilgilerini başkalarına vermiş olabilirsiniz. Bu konularda tüm sorumluluğun size ait olduğunu lütfen unutmayın.Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona
Sayın admin illegal hiçbirşey kullanmadım OTP sistemi olsa bunlar olmazdı sizden yardım istiyorum lütfenRey' Alıntı:Karakter hacklenmelerinde sizlere yardımcı olamıyoruz çünkü The Knight Online'da oynayan tüm oyuncular kendi karakterinden sorumludur. Internetten indirdiğiniz virüs içeren bir program yada sahte web sitelerine giriş yaparak karakterinizin bilgilerini başkalarına vermiş olabilirsiniz. Bu konularda tüm sorumluluğun size ait olduğunu lütfen unutmayın.Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona
OTP sistemi ne yazık ki şuan için yok. Üzerinde çalışıyoruz sistemi bir kaç hafta içinde aktif edeceğiz.Rey' Alıntı:Karakter hacklenmelerinde sizlere yardımcı olamıyoruz çünkü The Knight Online'da oynayan tüm oyuncular kendi karakterinden sorumludur. Internetten indirdiğiniz virüs içeren bir program yada sahte web sitelerine giriş yaparak karakterinizin bilgilerini başkalarına vermiş olabilirsiniz. Bu konularda tüm sorumluluğun size ait olduğunu lütfen unutmayın.Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona
Efendim ticket attım ama ticketi kontrol etmek istiyorum kodu giiyorum erişim engellendi diyor esn kodu mvcut tabikide özelden yazın size gönderim tickette malesef aklıma gelmdi yazmadım ama adanzye bütün bilgilerini yazdım itediginiz bilgiyi verebilirim üstündeki xe kadar efendim lütfen yardım din eger illegal bi program kullandıysam ip ban atabilisinizRey' Alıntı:Karakter hacklenmelerinde sizlere yardımcı olamıyoruz çünkü The Knight Online'da oynayan tüm oyuncular kendi karakterinden sorumludur. Internetten indirdiğiniz virüs içeren bir program yada sahte web sitelerine giriş yaparak karakterinizin bilgilerini başkalarına vermiş olabilirsiniz. Bu konularda tüm sorumluluğun size ait olduğunu lütfen unutmayın.Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona
Tüm bilgileri içeren yeni bir destek talebi oluşturun.Rey' Alıntı:Karakter hacklenmelerinde sizlere yardımcı olamıyoruz çünkü The Knight Online'da oynayan tüm oyuncular kendi karakterinden sorumludur. Internetten indirdiğiniz virüs içeren bir program yada sahte web sitelerine giriş yaparak karakterinizin bilgilerini başkalarına vermiş olabilirsiniz. Bu konularda tüm sorumluluğun size ait olduğunu lütfen unutmayın.Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona
bütün bilgileri yazdım efendim bu kodu verdi : 427877Rey' Alıntı:Karakter hacklenmelerinde sizlere yardımcı olamıyoruz çünkü The Knight Online'da oynayan tüm oyuncular kendi karakterinden sorumludur. Internetten indirdiğiniz virüs içeren bir program yada sahte web sitelerine giriş yaparak karakterinizin bilgilerini başkalarına vermiş olabilirsiniz. Bu konularda tüm sorumluluğun size ait olduğunu lütfen unutmayın.Gizli soru falan herşeyi ögrenip şifreyi degiştirmişler ben degiştiremiyorum suan şifreyi ticket attım cevap yok lütfen ilgilenin !! @duellona