Rust Hile !!!

DesirabLe

The Knight Online Player
20 Eki 2015
7
0
1
Adam slotuma tw çekmiş ilk beni yatırmış arkadaşlarım söyledi. Şimdide kafasında melek yok genie'si açık değil yürümüyor havada kayarak 5li ok atıyor keilanlara. Yani koxp adam %100 belli birşey. Video çekemiyorum çünkü xsplit sistemi birşey clienti capture'lamaya çalıştığı an oyunu kapatıyor. Ksc atıyorum mecbur artık kendiniz girer bakarsınız. Sırf geceleri 1 tane bile gm'iniz online olmadığı için juriliğe başvurucam. Oyun oynamıyıcam böyle slotlarda dolaşıp kansızları hapise atıcam ya. Vallaha billaha milletin emeğini çalıyorlar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

DesirabLe

The Knight Online Player
20 Eki 2015
7
0
1
Daha da bu sw'de oynanmaz bu olaydan 15 dk sonra bdw girdim Stinger isimli mage seri skill nefes aldırmıyor 100 100 vurarak 3k canım var beni kesiyor seri pot basıyor. Koxpun yeri belli yurdu belli gidin 15 lira verin gmlerden biri satın alsın o programa göre bi xsplit bulsun bu kadar basit yani.
 

DesirabLe

The Knight Online Player
20 Eki 2015
7
0
1
Ar var namus var ya şerefsiz emek hırsızları. 5 gündür gecemizi gündüzümüze kattık oyuna emek veriyoruz kasıyoruz uyku saatlerimin içine sıçıldı. Özel okulda okuyorum burs'la 3 tane ders kaçırdım şu server uğruna bursumdan olcam belki ama siz uykunuzdan feragat edip 10 tane gm oyunda durup şu şerefsiz köpekleri banlayamıyorsunuz. Gececi 1 tane gm alın veya yapamıyıcakları görevi almasın şu gmler.
 

HAN

Juri Seviye 1
19 Eki 2015
121
3
18
Sanırsam o kullanıcı tarafından GM ekibi gerekeni yaptı
 
Üst