- Konbuyu başlatan
- 7 Haz 2015
- 6
- 0
- 1
BampS Oto Kutu Kullanıyor Banlarmısınız Biz Kc Alıp Oto Lot Alıyoruz Adamlar Botla Çözüyolar Işi
Kardesim Adam Hala Kasamaya Devam Ediyor Ve 60 üstü bi adamın burda Exp Alamadıgını Ben Biliyorum Izlersen sende anlıcaksın ve kanıt istiyosun aynı party de olmadan bunun kanıtını sana nasıl gösterebilirim ?Duellona' Alıntı:Merhaba
Konuda kanıt bulunmadı. HIçbir işlem yapılmadı. Kullanıcı takibe alındı.
iyi eğlenceler dileriz
TheKnightOnline Takımı
al bir sıgır daha he onada ban attır bunada ban attır kalırsın tek basına oto kutuu oo cok onemli dert zaten bu serverdaki oyuncuların yarısı oto kutu sıgır yaBampS Oto Kutu Kullanıyor Banlarmısınız Biz Kc Alıp Oto Lot Alıyoruz Adamlar Botla Çözüyolar Işi
burda bneim muhattabım sadece admin senin gibi olur olmaz mallar sazanlar her seye atlamayın bi oto kullanmak suctur o beni ilgilindirmez sonuçta koxp kullanıyo adam admin gelsin su adamı izlesin bana desin ki adam eliyle topluyo ne derse kabulumcoosmanli' Alıntı:al bir sıgır daha he onada ban attır bunada ban attır kalırsın tek basına oto kutuu oo cok onemli dert zaten bu serverdaki oyuncuların yarısı oto kutu sıgır yaBampS Oto Kutu Kullanıyor Banlarmısınız Biz Kc Alıp Oto Lot Alıyoruz Adamlar Botla Çözüyolar Işi