3n3s isimli şahıs Slotlara mob çekiyor .

dgkn41dgkn

The Knight Online Player
10 Tem 2015
6
0
1
bu arkadaş uruk hai slotlarına flame rock çekiyor ve clandan 2 kişi kasıyorken ss aldık ve inatla çeksem noluyor bana 5 -6 kere çektiler level düştüm bir şey olduğu yok gibi şeyler söylüyor gereğinin yapılmasını arz ederim böyle insanlar yüzünden afk duramıyoruz.arkadaş şuan da emc linate uruk hai slotundadır.
 

yimpo13

The Knight Online Player
27 Haz 2015
2
0
1
arkadaşlar kolay gelsin ben 3n3s. mob çekmedim speed hack li bi adam çekti genie açıktı bende kitap okuyordum pc başında bi baktım flame golem var kaçtım e genie açık olduğu için vurmuş moba kaçarken beni kovaladı. sh li adamla flame golemin ss ivar bende. ayrıca şikayet eden arkadaşın küfür ettiği ss i de var. mob falan çekmedim kaç gündür bende yatıyıorum. ayrıca şikayet eden adamın arkadaşı bana bende çektim mob 4 saat hapiste kaldım sende kalacaksın falan diyerek hırs yapmıştı. adamlar direk bana çullandı. bişey yapmadım ben
 

dgkn41dgkn

The Knight Online Player
10 Tem 2015
6
0
1
1-orada genie açacak uruk slotundan başka slot yok oradada biz vardık,nerede açtın da genieyi vurdu? 2-bu attığın ssler olaydan sonra olanları ilk başını koymuşum zaten . 3.madem adam vurdu oda oradaydı ss de neden yok? Seek i açık olan şahıs yukarı slotta apost partyden bi eleman flame rock ile iligisi olmayan. Iftira demişsin ama ispatlayamamışsın bile bu mu ?
 

dgkn41dgkn

The Knight Online Player
10 Tem 2015
6
0
1
şikayet eden arkadaşın arkadaşı degil bizzat ben ettim .zamanındada hapiste kaldım evet bu yanlış olan birşey değil hırslıkta değil oyunu düzgün oynamalık zevk almalık birşey.
 
Üst