Kariyerinizi BT olarak mı değiştireceksiniz?

Scott7Princeton

New Member
23 Şub 2024
1
0
1
26
Kariyer değişikliği konusunda son zamanlarda birçok farklı görüş duydum ve açıkçası bu konuda kafası karışan bir sürü insan var gibi geliyor. Kendi deneyimimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim: Öğrenmek için asla geç değil! Ve eğer BT dünyasına adım atmayı düşünüyorsanız, https://goit.global/tr/courses/fullstack/ gibi kaynaklar gerçekten işleri kolaylaştırıyor.

GoIT, sıradan online programlama kurslarının çok ötesinde bir platform. Burada, öğrenme süreciniz boyunca gerçek zamanlı ilerlemenizi takip edebilir, çeşitli ödüller kazanabilir, yazdığınız kodun otomatik olarak kontrol edilmesinden faydalanabilirsiniz. Dahası, turnuvalara katılabilir ve hatta platformda oyunlar oynayarak öğrenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu özellikler, öğrenme sürecini sadece daha etkili değil, aynı zamanda çok daha eğlenceli hale getiriyor.

Ben de GoIT'in web geliştirici kursunu tamamladım ve bu deneyim benim için gerçekten göz açıcı oldu. Bu kurs, modern web siteleri ve uygulamaların nasıl geliştirileceğini A'dan Z'ye öğretiyor. Web Developer, yani Frontend ve Backend bilgisine sahip çok yönlü bir programcı olmak, hem müşteri tarafı hem de sunucu tarafı uygulamalarını baştan sona yönetme yeteneği kazandırıyor. Bu da projeleri bağımsız olarak yönetebilme gücü demek.

Bence GoIT, BT alanında kariyer yapmayı düşünen herkes için harika bir başlangıç noktası sunuyor. Merak ettiğiniz daha fazla bilgi için kesinlikle GoIT'in Fullstack kursuna göz atmalısınız. Bu yolculukta sizi nelerin beklediğini gördüğünüzde şaşıracaksınız!